INSTRUCTEURS EN DOCENTEN


Contact met de instructeur(s)? Dat kan! 
Mailen kan naar: instructeur@ehboverenigingdruten.nl 

Drs. J.M. van Herpen, huisarts Gemeente Druten

Drs. Jan van Herpen is als (huis-)arts betrokken aan onze vereniging. 
Vanuit eerdere tijd was elke EHBO vereniging verplicht een medicus als verenigingsarts te verbinden. 
Deze verplichting is inmiddels opgeheven maar wij zijn als vereniging zeer trots op het feit dat Jan heeft ingestemd met zijn betrokkenheid als medicus aan onze vereniging. 

 

 

 

Mevr. J.J.A. Snaphaan, Physican Assistant en instructeur eerste hulp. 

Binnen de eigen vereniging is Nicole opgeleid tot instructeur eerste hulp van het Oranje Kruis. 
Naast haar werkzaamheden als instructeur is zij ook één van de bestuursleden van de vereniging. 
In het dagelijks leven is Nicole werkzaam als Physican Assistant klinisch verloskundige binnen het Amalia Kinderziekenhuis (onderdeel van het Radboudumc). 

 

Dhr. J.J. Snaphaan, docent verpleegkunde en LOTUS slachtoffer. 

 

John Snaphaan is naast zijn zitting als bestuurslid ook als docent gezondheidszorg & welzijn en LOTUS slachtoffer betrokken binnen de vereniging. Zijn expertise op het gebied van verpleegkunde, communicatie en planmatig werken zullen de komende jaren binnen de vereniging worden ingezet om verdiepende thema avonden. John is werkzaam als docent verpleegkunde in Arnhem en is daarnaast binnen de vereniging een Oranje Kruis erkend LOTUS slachtoffer. 

 

 Dhr. B. Smits, kaderinstructeur EHBO. 

 

Bart Smits is al geruime tijd direct betrokken bij de vereniging als expert kaderinstructeur en adviseur EHBO. Jaarlijks verzorgd Bart de herhalingslessen en schoolt nieuwe cursisten in de uitvoering van EHBO. Daarnaast stoomt Bart de cursisten klaar voor het examen EHBO dat door het Oranje Kruis wordt afgenomen. Bart is geen bestuurslid maar fungeert als inhoudelijk adviseur in EHBO. 

 

Instructeur aan het woord:

 

"Ik wil me graag voorstellen als docent EHBO aan de EHBO Vereniging in Druten.

Mijn naam is Bart Smits, 63 jaar en woonachtig in Cuijk. Sinds 1996 ben ik verbonden aan de vereniging in Druten. We hebben in de loop der jaren al veel mensen in Druten en omstreken opgeleid als EHBO'er. Eigenlijk zou iedereen in de Gemeente moeten kunnen optreden bij een plotseling ernstig zieke of ongeval. Ik hoop de komende tijd weer veel nieuwe mensen te zijn bij de opleiding eerste hulp!"